Steffen Vogel

Kompetencer

Strategi- og forretningsudvikling, ledelse, lønsom vækst, internationalisering, turn around, start-up/scale-up

Brancher

B2B generelt, MedTech/Healthtech, Telecom & Abonnementsforretning

Fritidsinteresser

Sejlads, svømning, fitness, skiløb & DIY projekter

Steffen startede karrieren i TDC Group som management trainee, hvilket efterfølgende førte til flere ledende stillinger indenfor kommercielle områder samt udstationeringer med et år i Holland og fire år i USA indenfor samme koncern.

Den videre karriere inkluderer ansættelse i Falck A/S, hvor Steffen havde ansvaret for salg af virksomhedens abonnementsløsninger til erhvervssegmentet. Yderligere har Steffen været medstifter af egen virksomhed med løsninger indenfor telefon- og online-konferencer til større organisationer. Virksomheden blev solgt til en af de mere etablerede spillere i 2015.

I 2016 købte Steffen sammen med en kompagnon en MedTech virksomhed indenfor dermatologiområdet som afsætter sine produkter globalt. Efter solid vækst på både top- og bundlinjen blev majoriteten af aktierne solgt til en kapitalfond i begyndelsen af 2021. Siden har Steffen skiftet CEO-posten ud med en plads i bestyrelsen og er fortsat minoritetsaktionær i selskabet.

Steffen er uddannet markedsøkonom, HD i afsætning samt MBA fra NYU med specialisering indenfor VC/PE. Supplerende uddannelse omfatter bl.a. forløb ved INSEAD i Frankrig samt Management Center Europe i Brusseles.

Steffen indtrådte som partner i Executive Capital i oktober 2022 og bruger primært tiden på investeringer samt som partner i en mindre MedTech start-up.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: