Annemette Færch

Kompetencer

Ledelse, internationalisering, B-2-B
og projektledelse

Annemette Færch har gennem hele sit liv arbejdet med uddannelse, ledelse og samarbejde fra undervisning af skoleelever i folkeskoler til samarbejde med ledere i nogle af Danmarks største virksomheder. Disse kompetencer bruger hun i dag i bestyrelsesarbejde, investeringer og som partner i Executive Capital.

Annemette er uddannet lærer fra seminariet, men har sidenhen taget en række overbygningsuddannelser indenfor blandt andet management, økonomi, business excellence og public governance fra CBS, Columbia, Wharton og INSEAD. Uddannelserne har hun brugt i fondsarbejde, virksomhedsbestyrelser og frivilligt arbejde. Som bestyrelsesmedlem i Færch Holding og siden formand i Færchfonden har hun været med til at styre strategi og varetage frasalgene af Færch Plast og Skandinavisk Tobakskompagni.

Udover Færch Fonden sidder Annemette på en række andre bestyrelsesposter. Dels er hun i bestyrelsen for Danhydra, der laver hydrauliske komponenter og specialdrejede ventiler til blandt andet vindmølleindustrien. Derudover er hun formand i Excellent Play, som evaluerer og certificerer læringskvaliteten af legetøj til brug af forældre og i institutioner.

Annemette sidder i bestyrelsen og har investeret i Zetland, som er et digitalt nyhedsmedie, samt Xoco Fine Cocoa Company, som sourcer kakaobønner fra Honduras. I Executive Capital-regi har Annemette investeret i tøjkæden Message og virksomhederne BOS A/S og Guldborg Legepladser ApS. Hun har været partner siden november 2014 og har i 2020 overtaget posten som bestyrelsesformand.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: