Niels Düring Pedersen

Kompetencer

Opkøb og integration, forretningsudvikling, turn-around, internationalisering, produktion med optimering og automatisering  

Brancher

Plast, pharmaceutisk industri og emballage.

Fritidsinteresser

Familie, løb, bøger og rejser

Niels Düring Pedersen har gennem mere end 20 år, først hos Superfos og siden hos Gerresheimer, beskæftiget sig med virksomhedsopkøb og -integration, forretningsudvikling, turn-around, internationalisering, samt produktion med fokus på optimering og automatisering inden for emballage-branchen til den farmaceutiske industri.

Niels er uddannet statsautoriseret revisor, og arbejdede som partner for AP Revisorerne fra 1988-1995.

I 1996 blev han direktør og medejer af den familieejede virksomhed Dudek Plast A/S. Gennem sin indtræden i Dudek Plast fik han et indgående kendskab til plastproduktion, kvalitets- og miljøstyring, produktudvikling, samt styring og ledelse af en produktionsvirksomhed.

I 1999 solgtes Dudek Plast A/S til Superfos, og Niels overtog ansvaret for Superfos Pharma Pack, med det mål at gøre divisionen til den ledende leverandør af emballage til medicin i tabletform. Sammen med ledelsen udviklede Niels en fokuseret vækststrategi, som i de følgende 5 år blev eksekveret. Dette skete bl.a. gennem opkøb, frasalg og in-sourcing, optimering, automatisering og strømlining af produktionen, stærk og offensiv markedsorientering, samt ved konstant udvikling af nye produkter og services. Divisionens mål blev nået, og gennem de 5 år voksede denne ved organisk vækst 10 % år for år, samtidig med at bundlinjen voksede med det dobbelte.

Ved udgangen af 2005 solgte Superfos Pharma Pack-divisionen til Gerresheimer. Gerresheimer havde på daværende tidspunkt alene fokus på farmaceutisk emballage produceret i glas. Med salget fik Niels ansvaret for udviklingen af Gerresheimers plastemballage-afdeling til den farmaceutiske industri.

Igennem de seneste 14 år har Niels arbejdet med fabriksflytninger og -lukninger; optimering og effektiviseringer, kvalitetssikring, miljø og compliance; produktudvikling og udvikling af services til dækning af kundernes behov; opkøb af virksomheder i Europa, Brasilien, Argentina, Indien og USA, samt etablering af nye fabrikker i både Spanien, Brasilien, Kina og Indien. Med 11 fabrikker i Europa, USA, Sydamerika og Asien er Gerrisheimer nu en af verdens ledende producenter af emballage til medicinalindustrien.

Udover Niels’ globale arbejde og ansvar i Gerresheimer, som ligeledes involverer arbejde i de forskellige selskabers bestyrelser, sidder han i flere familieejede bestyrelser, og han er ligeledes involveret i flere mindre og mellemstore virksomheder som investor.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: