Steen Løndal

Kompetencer

Strategisk og operationel ledelse, der skaber værdi. Opbygning af ”winning organizations”, der leverer resultater. Strategiske virksomhedsopkøb og -salg

Brancher

Fødevareindustrien (B2B og B2C)

Fritidsinteresser

Løb, vandring, svømning og en god bog

Steen Løndal har 24 års ledelseserfaring fra den globale fødevareindustri, som direktør i Danisco, Chr. Hansen, CSM Bakery Products, Associated British Foods og FrieslandCampina med base i bl.a. England, Malaysia, Singapore og Holland.

Steen er uddannet Cand.Oecon. fra Aarhus Universitet (samt en kandidatgrad i Østasiatiske studier) og suppleret dette med uddannelser fra bl.a. Vlerick, INSEAD og IMD.

Igennem sit virke har Steen været P&L ansvarlig for virksomheder med en omsætning fra 89-1.000 EURm, og fra 260 til 2.200 medarbejdere.

Steen har igennem sit virke, i børsnoteret, private equity ejet og andelsejet selskaber, hjulpet ejerne med at øge indtjeningen gennem vækst (innovation og kundefokus), optimering (prisfastsættelse, reduktion af kompleksitet, produktion set-up, omkostnings reduktioner og indkøbs projekter). Herudover har han været en del af og gennemført 19 M&As (16 virksomheds opkøb og integrationer samt 3 frasalg). 

For at fokusere på virksomhedernes kerneforretning har Steen været med i 24 restruktureringer, fordelt på 14 virksomheds og 10 salgsteams. Som en del af organisationsudvikling og ledelse af forandringsprocessor har Steen formuleret og gennemført 5 teams udviklingsplaner og 30 personlige udviklingsplaner.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: