Steen Løndal

Strategisk og operationel ledelse, organisations udvikling, strategiske virksomhedsopkøb og salg

Steen Løndal har 24 års ledelseserfaring fra den globale fødevareindustri, som direktør i Danisco, Chr. Hansen, CSM Bakery Products, Associated British Foods og FrieslandCampina med base i bl.a. England, Malaysia, Singapore og Holland.

Steen er uddannet Cand.Oecon. fra Aarhus Universitet (samt en kandidatgrad i Østasiatiske studier) og suppleret dette med uddannelser fra bl.a. Vlerick, INSEAD og IMD.

Igennem sit virke har Steen været P&L ansvarlig for virksomheder med en omsætning fra 89-1.000 EURm, og fra 260 til 2.200 medarbejdere.

Steen har igennem sit virke, i børsnoteret, private equity ejet og andelsejet selskaber, hjulpet ejerne med at øge indtjeningen gennem vækst (innovation og kundefokus), optimering (prisfastsættelse, reduktion af kompleksitet, produktion set-up, omkostnings reduktioner og indkøbs projekter).  Herudover har han været en del af og gennemført 19 M&As (16 virksomheds opkøb og integrationer samt 3 frasalg). 

For at fokusere på virksomhedernes kerneforretning har Steen været med i 24 restruktureringer, fordelt på 14 virksomheds og 10 salgsteams. Som en del af organisationsudvikling og ledelse af forandringsprocessor har Steen formuleret og gennemført 5 teams udviklingsplaner og 30 personlige udviklingsplaner.

 

 

 

 

 

 

Steen Løndal

Kompetencer: Strategisk og operationel ledelse, der skaber værdi. Opbygning af ”winning organizations”, der leverer resultater. Strategiske virksomhedsopkøb og -salg

Brancher: Fødevareindustrien (B2B og B2C)

Fritidsinteresser: Løb, vandring, svømning, en ”god bog”

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914