Bjarne G. Kristensen

Kompetencer

Strategi-implementering, organisations- og medarbejder-udvikling, LEAN i transaktionsprocesser, financial styring, M&A, integration, turn around, governance

Brancher

Medical Diagnostic, Test & Measurement, produktion, teknologi og service

Fritidsinteresser

Sejlads, dykning, skiløb, mountainbike, vandring, rejse

Bjarne har gennem mange år været øverste leder for økonomi, IT, samt juridiske og HR-funktioner i globale virksomheder, senest som CFO for Hottinger, Brüel & Kjær, der via Spectris er noteret på London Stock Exchange.

Bjarne er en værdidrevet person med erfaring fra tech-branchen – især fra Medical Diagnostic og Test & Measurement. Han har været ansat i både privatejede og børsnoterede virksomheder i Danmark, USA og England. Han har foruden Danmark været bosat i Schweitz og USA.

Gennem sin karriere har Bjarne været med til at løse mange forskellige strategiske udfordringer. Seneste større strategiske projekt var fusionen af to globale søsterselskaber indenfor teknologibranchen med en samlet omsætning på €500m. Her deltog Bjarne i for-analysen og havde efterfølgende ansvaret for integrationskontoret foruden CFO-rollen. Herudover har karrieren f.eks. budt på alle slags M&A aktiviteter, driftsforbedringer, omorganiseringer af virksomheder og forandringsledelse, foruden fokus på implementering af LEAN.

Bjarne har fokus på at nå målene via en professionel og samarbejdsbaseret tilgang, hvor åben og ærlig kommunikation er et grundlag for at opbygge tillid.

Han er uddannet fra CBS og har efteruddannelse fra INSEAD i Frankrig og Singapore.

Bjarne indtrådte i partnerskabet i Executive Capital i november 2021. 


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: