Danny Feltmann Espersen

Kompetencer

Brand & Kunderejse optimering, Internationalisering & Skalering, Ledelse & Organisationsudvikling

Brancher

Mode, Audio, Hudpleje, Møbler, F&B, Køkkener, Detail, E-commerce, Wholesale & Franchise

Fritidsinteresser

Tennis, Padel, Løb, Kitesurfing, Fitness og Rejser

Danny har det meste af sin karriere arbejdet inden for design og forbrugsgoder på tværs af brancher som mode, audio, hudpleje, møbler, køkkener og food & beverage. En stor del af tiden er brugt i H&M koncernen hvor han i 18 år var med til at bygge verdens største modedetail kæde. De sidste 10 år i koncernledelsen med hovedfokus på logistik og e-com. Den videre karriere løber over CSO og CMO i B&O, Group CEO i KappAhl, CEO og partner i Karmameju og sidst Group CEO i Designers Company (MENU, by Lassen, Audo).

Som bestyrelsesmedlem har Danny både haft formandsposter for de kapitalfondsejet Joe & The Juice og Becksöndergaard samt medlem af bestyrelsen for det børsnoterede TCM A/S.

Danny har arbejdet for både børsnoterede, familieejet og kapitalfondsejet virksomheder og besidder derfor kompetencer inden for en række forskellige ejerforhold.

Baseret på denne erfaring har Danny særlige kompetencer inden for udvikling af brands, forståelse af kunderejser, sammenhæng i værdikæden, internationalisering og skalerbarhed samt effektiv ledelse og samarbejde i virksomheder. Danny anerkender vigtigheden af ESG og god corporate compliance som grundlæggende forudsætninger for at skabe værdi for samfundet og ejerne. Alle virksomheder, hvor Danny har været involveret, har haft en stærk global vækstagenda, som er blevet opfyldt med tilsvarende vækst i bundlinjen.

Danny er uddannet Cand. Merc. i Finansiering og Regnskab fra Århus.

Siden januar 2023 har Danny været fuldtidsinvestor og indtrådte i Executive Capital i juni 2023. 

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: