Stig Myken

Teknologi, skalering af virksomhed, abonnementsforretning, kommunikation og marketing.

Stig er en veteran gennem 20 år i det danske telemarked bl.a. som medstifter og CEO i bredbåndsselskaberne Fullrate og Hiper, som begge blev solgt til en industriel køber.

Stig har en baggrund som civilingeniør fra DTU, hvor han også arbejdede i en forskerstilling i fem år, før han skiftede til EU-kommissionen for at arbejde med finansiering af multinationale forskningsprojekter. I 1998 blev telemarkedet liberaliseret i Europa og siden har han haft en række ledende stillinger, der spænder over teknisk organisation, supply chain, salg og marketing, strategiudvikling, samt PR og kommunikation.

I dag er Stig aktiv i en række bestyrelser, hvor han har investeret som business angel, og som alle har det tilfælles, at de er baseret på en digital forretningsmodel.

Herudover sidder Stig i ITB’s udvalg for Iværksætteri, Kapital og Vækst, som arbejder aktivt med holdningsdannelse og politikudvikling, for at skabe et stærkt økosystem for iværksættere i Danmark.

Stig indtrådte i partnerskabet i Executive Capital i november 2020 og bidrager med sit unikke branchekendskab og kompetent kapital til køb og udvikling af danske virksomheder.

billede_paa_vej

Kompetencer:
Teknologi, skalering af virksomhed, abonnementsforretning, kommunikation og marketing.

Brancher:
B2C abonnementsforretning, Edtech, Healthtech og IoT.

Fritidsinteresser:
Fridykning, dykning, jagt, fotografi, landevejscykling.