Stig Myken

Kompetencer

Teknologi, skalering af virksomhed, abonnementsforretning, kommunikation og marketing.

Brancher

B2C abonnementsforretning, Edtech, Healthtech og IoT.

Fritidsinteresser

Fridykning, dykning, jagt, fotografi, landevejscykling.

Stig er en veteran gennem 20 år i det danske telemarked bl.a. som medstifter og CEO i bredbåndsselskaberne Fullrate og Hiper, som begge blev solgt til en industriel køber.

Stig har en baggrund som civilingeniør fra DTU, hvor han også arbejdede i en forskerstilling i fem år, før han skiftede til EU-kommissionen for at arbejde med finansiering af multinationale forskningsprojekter. I 1998 blev telemarkedet liberaliseret i Europa og siden har han haft en række ledende stillinger, der spænder over teknisk organisation, supply chain, salg og marketing, strategiudvikling, samt PR og kommunikation.

I dag er Stig aktiv i en række bestyrelser, hvor han har investeret som business angel, og som alle har det tilfælles, at de er baseret på en digital forretningsmodel.

Herudover sidder Stig i ITB’s udvalg for Iværksætteri, Kapital og Vækst, som arbejder aktivt med holdningsdannelse og politikudvikling, for at skabe et stærkt økosystem for iværksættere i Danmark.

Stig indtrådte i partnerskabet i Executive Capital i november 2020 og bidrager med sit unikke branchekendskab og kompetent kapital til køb og udvikling af danske virksomheder.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Investment Manager, 
Casper Balling

Telefon:
+45 27 12 57 43

Mail: cb@executivecapital.dk


Find os:

Executive Capital,

Vesterbrogade 24A,
1620 København V

CVR: 30560914