Asger Domino

Kompetencer

Strategi og værdiskabende forretningsudvikling, markedsmuligheder, kundefokus, pricing, værdiskabelse & salgsmodning af virksomheder

Brancher

Emballage, rejser, møbler, måleudstyr, maskinindistri, høreapparater, esports platform

Fritidsinteresser

Rejser 100+ lande, løb, vandring, golf, mad, vin, kunst, verdensøkonomi

Asger Domino er HD i afsætningsøkonomi og har mangeårig erfaring med ledelse af større virksomheder samt som ejerleder.

Efter en periode som management- og marketingkonsulent og efterfølgende direktør for en mindre møbelfabrik, var han i 18 år ansat hos den børsnoterede emballagevirksomhed Brødrene Hartmann A/S. Asger var ansvarlig for globaliseringen af virksomheden med etableringer af selskaber og fabrikker i Østeuropa, Nord- og Sydamerika og Asien. Han var samtidig ansvarlig for opbygning af et helt nyt og meget profitabelt forretningsområde for emballage til elektronikindustrien (fra 0 til DKK 200 mio. i omsætning og DKK 38 mio. i EBIT på 10 år).

De sidste 6 år var Asger CEO for Hartmann-koncernen med ca. 2.000 medarbejdere og han fik gennem sin tid i Hartmann også omfattende erfaring med miljøledelse gennem koncernens arbejde med en global livscyklus-baseret management model, som den modtog EU Kommissionens miljøpris for.

I 2007 købte han Stjernegaard Rejser, som han udviklede som CEO fra en omsætning på DKK 50 mio. og et beskedent overskud til en af branchens mest profitable virksomheder med en omsætning på DKK 200 mio. og EBIT på DKK 19 mio. Han solgte virksomheden til Aller Koncernen i 2018 og er i dag investor på fuld tid.

Asger bliver ofte brugt som sparringspartner og har erfaring fra en række bestyrelser i mindre og mellemstore virksomheder samt et enkelt C25-selskab. Han har erfaring fra mere end 10 virksomhedshandler på detaljeniveau.

Asger er passioneret omkring værdiskabelse i virksomheder, ikke mindst god ledelse og medarbejderudvikling. Han ønsker at bidrage med sin erfaring som aktiv investor i virksomheder, hvor han kan hjælpe med at udnytte potentialer for stor vækst i omsætning og indtjening.

Indtrådte i Executive Capital i januar 2024.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: