Bo Sjøgreen

Kompetencer

Strategi og virksomhedsledelse, international salg og marketing & HR

Brancher

Eksportrådgivning, materialetest & kvalitetskontrol

Fritidsinteresser

Løb, jagt & fitness

Bo har gennem det meste af sin erhvervsaktive karriere boet og arbejdet i Kina. Efter en sparekasseuddannelse og uddannelser som akademiøkonom og Exam art ved Områdestudiet ved Århus Universitet flyttede han i 1995 til Dalian, Kina, som Assistant GM ved et ØK joint venture indenfor trykkeribranchen. Sidenhen arbejdede han som rådgiver indenfor eksportfremme for danske virksomheder for hhv. Udenrigsministeriet og Dansk Industri.
I 2004 blev han ansat som GM for Struers A/S i Kina for at etablere og drive deres aktiviteter i Kina inden for salg af udstyr og materialetest.

Senest etablerede Bo i 2009 egen virksomhed, EZ-mat Ltd inden for samme segment med hovedsæde i Shanghai. Virksomheden blev i 2019 solgt til det hollandske selskab Verder Scientific og Bo fratrådte stillingen som Managing Director i virksomheden i 2022 og vendte tilbage til Danmark efter succesfuldt at have fuldent sammenlægningen af Verder Scientific Shanghai og EZ-mat. Verder Scientific’s resultat blev i to år ændret fra et underskud til et to-cifret millionbeløb i overskud.

Bo indtrådte i partnerskabet i Executive Capital i november 2022.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: