Jacob Kildegaard Larsen

Strategi- og forretningsudvikling, global ekspansion og turn around

Jacob har gennem mere end 20 år beskæftiget sig med ledelse, strategi- og forretningsudvikling, turn-around og organisatioriske tilpasninger primært indenfor healthcare og energisektoren.

Jacob er uddannet cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i København, og startede i 1998 karrieren som konsulent hos McKinsey & Co. i både København og Malaysia. Herefter blev han i 2003 ansat ved DONG (nu Ørsted) med ansvar for strategi.

I 2005, tiltrådte han som COO for det Axcel-ejede selskab, Ellipse, der udvikler, producerer og distribuerer lys- og laser-apparatur indenfor æstetisk medicin over hele verden. Efter at være blevet forfremmet til CEO i 2007 købte han og den øvrige ledelse selskabet ud af Axcel i 2010. Ellipse voksede til at blive en af de førende Europæiske spillere indenfor branchen med et globalt netværk af distributører og egne salgsselskaber i hovedmarkeder i Europa.

I september 2018 solgte Jacob selskabet til den største amerikanske konkurrent og forlod selskabet i september 2019.

I dag er Jacob desuden formand for bestyrelsen i cleantech-virksomheden MicroShade, der bl.a. er ejet af Vækstfonden og en række hollandske venturefonde.

Jacob indtrådte i Executive Capital i 2020.

 

 

 

 

 

Jacob Kildegaard Larsen

Kompetencer: Strategi- og forretningsudvikling, global ekspansion, turn around

Brancher: Healthcare, pharma, energi

Særlige interesser: Triatlon, ski, tennis og rejser

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914