Jacob Kildegaard Larsen

Kompetencer

Strategi- og forretningsudvikling,
global ekspansion, turn around

Brancher

Healthcare, pharma og energi

Fritidsinteresser

Triatlon, ski, tennis og rejser

Jacob har gennem mere end 20 år beskæftiget sig med ledelse, strategi- og forretningsudvikling, turn-around og organisatioriske tilpasninger primært indenfor healthcare og energisektoren.

Jacob er uddannet cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i København, og startede i 1998 karrieren som konsulent hos McKinsey & Co. i både København og Malaysia. Herefter blev han i 2003 ansat ved DONG (nu Ørsted) med ansvar for strategi.

I 2005, tiltrådte han som COO for det Axcel-ejede selskab, Ellipse, der udvikler, producerer og distribuerer lys- og laser-apparatur indenfor æstetisk medicin over hele verden. Efter at være blevet forfremmet til CEO i 2007 købte han og den øvrige ledelse selskabet ud af Axcel i 2010. Ellipse voksede til at blive en af de førende Europæiske spillere indenfor branchen med et globalt netværk af distributører og egne salgsselskaber i hovedmarkeder i Europa.

I september 2018 solgte Jacob selskabet til den største amerikanske konkurrent og forlod selskabet i september 2019.

I dag er Jacob desuden formand for bestyrelsen i cleantech-virksomheden MicroShade, der bl.a. er ejet af Vækstfonden og en række hollandske venturefonde.

Jacob indtrådte i Executive Capital i 2020.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: