Claus Toxværd Østergaard

Kompetencer

Ledelse, Digitalisering, Kommunikation, Strategi, Performance management, Sourcing, Omstrukturering

Brancher

IT

Fritidsinteresser

Golf, kajak, birdge og familie

Claus har gennem sin karriere hovedsageligt været beskæftiget med ledelse inden for IT og digitalisering i forskellige brancher som Pharma, Energisektoren, Finanssektoren og gennem en lang række store digitaliseringsprojekter i det offentlige og det private.

Han har haft ledende stillinger i Novo Nordisk, NNIT og Ørsted og senest været administrerende direktør i JN Data A/S.

Claus har solid ledelseserfaring med meget omfattende strategiske forandringsprojekter, hvor virksomhederne væsentligt forbedrer sin performance ved organisationer og medarbejderne reelt gennemfører ny handling og praksis. Han er meget optaget af at bringe motivation til medarbejderne samt en klar mening og vision ind i virksomhederne.

Endvidere har Claus drevet internationale initiativer ved at udnytte globaliseringsmulighederne til effektivt at øge virksomheders kompetenceniveau og reducere omkostninger. Det har han blandt andet gennemført ved offshoring af IT-ydelser, hvor han har været ansvarlig for opbygning af større IT-organisationer i Malaysia og Polen. Derudover har han haft en central ledelsesrolle i etableringen og kommercialiseringen af NNIT A/S.

Claus er uddannet Civilingeniør-E fra DTU, og har løbende suppleret sin uddannelse, blandt andet på Stanford University, samt gennemført en bestyrelsesuddannelse på INSEADs board program.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: