Fond IV

Forretningsområde: Stålkonstruktioner til bygge- og anlægsopgaver
Aktive partnere: 
Niels Dúring Pedersen, Bjarne Kristensen og John Damkjær
Ejerandel:
 50%
Investeringstidspunkt:
 2024

V-Steel tilbyder projektering, fremstilling og montage af smede- og stålkonstruktioner til diverse bygge- og anlægsopgaver, hvilket er en niche på markedet.

Heriblandt har virksomheden udført projekter i Ørestaden, Carlsbergbyen samt KBH Lufthavn.

Fond III

Forretningsområde: E-commerce med diverse cut-to-size byggematerialer
Aktive partnere:
  Flemming Glamman, Jens F. S. Zinck og Stig Myken
Ejerandel:
 55%
Investeringstidspunkt:
 2022

HM Group er en førende dansk niche virksomhed, der har specialiseret sig inden for cut-to-size byggematerialer med fokus på B2C segmentet.

Virksomheden har 7 vertikaler med fokus på forskellige markeder som f.eks. bordplader, terrassebrædder og diverse materialer i hhv. glas, plast, stål og træ.

Med en strømlinet virksomhed og 7 fuldtidsmedarbejdere har det primære marked i mange år været Danmark men nu har de ekspanderet til 12 forskellige lande. 

Forretningsområde: VVS, kloak og el til erhvervs-, private og offentlige kunder
Aktive partnere:
  Niels Düring Pedersen, John Thomas og Jens Vasehus
Ejerandel:
 35%
Investeringstidspunkt:
 2021

Kaj Larsen A/S er en autoriseret VVS- og el-installatør og kloakmester.
I mere end 50 år har virksomheden udført reparationer og nybyggerier,
og har opbygget en stærk lokal platform med en stor portefølje af faste offentlige, erhvervs- og privatkunder, samt typehusbyggeri.
Virksomheden beskæftiger mere end 60 ansatte, og løser alle former for VVS-, kloak- og el-opgaver i Odsherred og Nordvestsjælland.

Fond II

Forretningsområde: Spåntagning
Aktive partnere:
  John H. Damkjær og Jørn Rosenmeier
Ejerandel:
 80%
Investeringstidspunkt:
 2018

R.M. Spåntagning beskæftiger sig med fremstillingen af mindre dele og komponenter til brancher som medico-, vindmølle- og fødevareindustrien m.fl. Dette foregår på omkring 25 maskiner, der sikrer en fuldautomatisk 24-timers produktion.

Video om samarbejdet:

Med John Damkjær som lead investor har Executive Capital investeret i RM Spåntagning og sikret et glidende genererationsskifte af virksomheden, som drives videre i samme ånd,som de forgangne 32 år.

Forretningsområde: IT-løsninger
Aktive partnere:
  Klavs Vejlang og Jørn Rosenmeier
Ejerandel:
  42%
Investeringstidspunkt:
 2017

Teknologi er fantastisk og gør hverdagen meget nemmere – men nogle gange driller det bare. Det skal du heldigvis ikke tænke på, for Duka er altid klar til at træde til og holde dig kørende. Vores vigtigste mission er nemlig at gøre det nemt for dig, så du kan bruge din tid på lige det, du har lyst til. Med pålidelig og effektiv support, brugervenlig teknologi og fleksible abonnementsløsninger kan du tech it easy!

Video om samarbejdet:

Med Klavs Vejlang som lead investor har Executive Capital investeret i Duka, og samarbejdet mellem direktøren og Executive Capital omkring Dukas vision og målsætninger har været givende for begge parter. 

Forretningsområde: Tøjproducent
Aktive partnere:
 Søren Bach og Poul Thyregod (tidl. partnere)
Ejerandel:
  32%
Investeringstidspunkt:
 2015

Message er en modevirksomhed, der både producerer og distribuerer dametøj, og samtidig driver en retail tøjkæde i både Danmark og Norge.

Video om samarbejdet:

Executive Capital investerede i 2015 som minoritetsaktionær i tøjkæden Message med lead investor Søren Bach, der gik ind som formand i bestyrelsen. Siden da har samarbejdet ført til, at virksomheden har vækstet som følge af en konkret strategiplan for forretningsudvikling, som bl.a. har styrket virksomheden på digitaliseringssiden i forhold til online-salg.

Fond I

Forretningsområde: Health Care
Aktiv partner:
 John-Ole Hansen og Stig Lykke Pedersen (tidl. partnere)
Ejerandel:
 20,8% af B-aktierne (medinvestering med BWB Partners)
Investeringstidspunkt:
 2012

Transmedica er en professionel sundhedskoncern med en bred vifte af ydelser til sundhedssektorerne i Skandinavien. Aktiviteterne er opdelt i tre forretningsområder, hhv. vikarer af sundhedspersonale, egne sygehuse og klinikker samt øvrige sundhedsydelser.

Forretningsområde: 
Miljøundersøgelser og jordbundsundersøgelser

Aktive partnere:
 Poul Bentsen og Klaus Kristensen (tidl. partnere)
Ejerandel:
 70%
Investeringstidspunkt:
 2012

Franck Miljø- & Geoteknik udfører jordbundsundersøgelser, miljøundersøgelser og kontrolundersøgelser i hele Danmark. De er et af de største uafhængige specialfirmaer i Danmark, der beskæftiger sig med geotekniske opgaver og boreteknik i jorden.

Afsluttede investeringer

Fond III

estron
estron A/S er førende inden for udvikling og produktion af ultrafine litzetråde, miniaturekabler og connectorer til høreapparater samt kabler og stik til in-ears og lignende audio-produkter.

Fond II

KIBO Security Group
KIBO er en førende dansk totalleverandør inden for sikring af virksomheder, institutioner og offentlige områder. Det gælder Mekanisk sikring, Elektronisk overvågning, Mobil sikring og Service og beredskab i forbindelse hermed.
Guldborg Legepladser
Guldborg Legepladser ApS er en erfaren virksomhed med veluddannede fagfolk, der udvikler og producerer gedigne og udfordrende naturlegepladser. Virksomhedens sortiment spænder bredt, og der bliver kontinuerligt udviklet nye produkter og koncepter.
BOS A/S
BOS A/S leverer alt indenfor cykler, cykelservice og legepladser. BOS A/S er en erfarent landsdækkende virksomhed med service, kvalitet, og ikke mindst børnene i fokus. Bos servicerer i dag over 4500 børneinstitutioner i hele landet.
Primodan
Primodan fremstiller og installerer fylde- og lukkemaskiner til flydende og halvflydende mejeriprodukter såsom hvid ost, yoghurt, margarine og is.

Fond I

SCADA International
SCADA International er et løsningsdrevet team af dygtige medarbejdere, der tilbyder konsulentløsninger og specialiserede applikationsløsninger indenfor SCADA systemer til den vedvarende energisektor.

SundVikar

SundVikar leverer vikarer indenfor sundhedsfagligt personale til kommunerne og regionerne i Danmark. SundVikar er i dag særligt fokuseret omkring vikarservices indenfor social og sundhedshjælpere /-assistenter.


ParadIS
ParadIS er en dynamisk og innovativ franchisevirksomhed, der har specialiseret sig indenfor salg af friskproducerede kvalitets-is. Deres varemærke er frisk og cremet is, som produceres og sælges hver dag fra isbutikker rundt om i Danmark, Sverige og USA.


Fin-tek

Fin-tek Maskinfabrik en underleverandør af højpræcisionskomponenter til større industrielle kunder som Siemens, Vestas og Welltec – med metalforarbejdede emner, som en vital del af det endelige produkt.

Ergolet
Ergolet udvikler mobilitetsløsninger og løftesystemer særligt til plejehjem og hjemmepleje. EC investerede i 2013 og overtog en ejerandel på 40%.

Labofa
Selskabet er leverandør af kontorstole og stole til undervisningsmarkedet.

Kids Retail of Denmark ApS
Selskabet var franchisetager for Hamleys-forretninger i Norden og drev desuden to børnetøjs-butikker. Executive Capitals ejerskab af selskabet var 33%.

JDL/X-con A/S
Selskabet arbejdede med serieproduktion af modulært byggeri særligt rettet mod almennyttigt- og ældreboliger.

SmallWorld By Marlip
Selskabet producerer konceptmøbler til baby- og børneværelser.