Jørn Rosenmeier

Kompetencer

IT, distribution, logistik, international handel, B-2-B og management.

Brancher

IT og detail

Jørn Rosenmeier har mange års erfaring med ledelse og strategiimplementering fra dels den familieejede virksomhed Rosenmeier Electronics og dernæst Tech Data.

Efter næsten i to årtier at have stået i spidsen for familiens mere end 100 år gamle virksomhed i Nørresundby, Rosenmeier Electronics, valgte Jørn i 2011 at følge med over i Tech Data, da den amerikanske distributør købte den hollandske kapitalfond Triade, der siden 2007 havde siddet på aktiemajoriteten i den nordjyske familievirksomhed. Jørn kender derfor også til værdiforskellene imellem den familieejede og den børsnoterede virksomhed.

Jørn Rosenmeier stod i spidsen for en succesfuld fusion imellem de to selskaber, hvor fokus især var på at forene to forskellige værdisæt. Jørn arbejdede inden sin frivillige fratrædelse på at implementere væsentlige ændringer i såvel strategien som organisationen. Fokus var på digitalisering og fortsat automatisering af forretningsgange og processer, herunder implementering af SAP, et nyt CRM system, ligesom organisationsstrukturen blev optimeret.

Efterfølgende har Jørn arbejdet som managementkonsulent i IT-branchen på freelancebasis, og grundlagt virksomheden IRC, der sælger DAB-radioer og højttalere, med eget design og udvikling, fremstillet i Kina. I 2014 indtrådte Jørn som partner og aktiv investor i Executive Capital.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: