Jens Vasehus

Kompetencer

Strategiprocesser, ledelse af forandringsprojekter, udvikling af salgsorganisationer

Brancher

Professional service virksomheder

Fritidsinteresser

Ski, tennis, HobieCat og golf

Jens Vasehus er blandt Danmarks mest erfarne virksomhedskonsulenter. Jens er én af stifterne af management konsulenthuset Implement Consulting Group. Som mangeårig virksomhedskonsulent har Jens tilegnet sig stor viden om en lang række brancher.

Jens startede sin karriere med import af tøj fra Nepal og Indonesien sideløbende med studiet som civilingeniør. Siden arbejdede han som rådgivende ingeniør inden han i 1983 startede karrieren som konsulent i Mercuri International A/S. Herefter stiftede han i 1987 Implementeringsgruppen A/S, inden han sammen med Niels Ahrengot grundlagde og drev Implement Consulting Group som administrerende direktør fra 1996 og siden som formand. Implement voksede til at blive et af Nordens førende konsulenthuse med over 500 medarbejdere på kontorer i nordens største byer samt Zürich.

Jens har ud over posten som bestyrelsesformand for Implement Consulting Group, varetaget en række andre bestyrelsesposter, de fleste i egenskab af formand. Disse tæller en lang række konsulent- og servicevirksomheder, her i blandt softwarevirksomheden Kraftvaerk, Rum Arkitekter og CostPartner A/S.

Derudover ejer Jens chokoladefarme i Honduras og Guatemala, som han plejer sideløbende med sine øvrige investeringer.

I 2014 solgte Jens sit resterende ejerskab i Implement og blev aktiv investor og partner i Executive Capital.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: