Executive Capitals nyeste porteføljeselskab, Kaj Larsen A/S, køber Odsherred El-Service A/S

Knap to måneder efter at direktør i Kaj Larsen A/S, Jan Larsen, tilførte nye kompetencer til ejerkredsen for fremtidssikringen af firmaet køber virksomheden Odsherred El-Service A/S – et installatørfirma i lokalområdet.

Fra venstre: Dan E. Jensen, Nauja Jensen og Jan Larsen

23-03-2021

Opkøbet sker i forbindelse med Kaj Larsen A/S’ ønske om at vækste både organisk og gennem opkøb – et ønske, der blev arbejdet yderligere for, da tre ledende medarbejdere samt tre aktive investorer fra Executive Capital, Niels Düring Pedersen, John Thomas og Jens Vasehus indtrådte i ejerkredsen i januar 2021.
Med opkøbet er der store forventninger til, at dette vil skabe stor værdi for begge parter og ikke mindst hos kunderne.

Direktør i Kaj Larsen A/S, Jan Larsen, udtaler:
”Vi glæder os meget over denne aftale med Odsherred El-Service A/S, der med sine 11 dygtige medarbejdere er kendt for god kvalitet, et højt serviceniveau og tilfredse kunder. Herved sikres både virksomhedens dygtige og loyale medarbejdere, og kunderne vil forsat få den samme gode service, som altid har været kendetegnet for Odsherred EL-Service A/S. Vi er derfor heller ikke i tvivl om, at opkøbet er et perfekt match, som blot vil gøre os endnu stærkere og være til fordel for alle parter.”

Den mangeårige ejer og leder af Odsherred El-Service, Dan E. Jensen, har af helbredsmæssige årsager besluttet at afhænde virksomheden, og det har i den forbindelse været vigtigt for Dan at finde en sund og stærk lokal virksomhed, som kan drive el-virksomheden videre og herved sikre både virksomhedens medarbejdere og kunder samt fortsætte den gode service.

Tidligere direktør og ejer af Odsherred El-Service A/S, Dan E. Jensen, udtaler:
”Vi har i de sidste 15 år været igennem en fantastisk udvikling i Odsherred El-Service. Dette skyldes særligt vores loyale medarbejdere og gode faste kunder, som jeg gerne vil takke for det mangeårige gode samarbejde. Det har været en svær beslutning at afhænde firmaet, men jeg er sikker på, at aftalen med Kaj Larsen A/S vil sikre de bedste forhold for mine dygtige medarbejdere samt videreføre dét, som vi har skabt sammen i lokalområdet. Ligeledes vil min hustru, Nauja, fortsætte som en vigtig del af det daglige team hos Kaj Larsen A/S.”

Jan Larsen afslutter:
”Odsherred El-Service A/S vil fortsætte som en del af Kaj Larsen A/S, og sammen vil vi fordoble vores antal af el-montører og dermed kraftigt styrke vores kapacitet samt give endnu mere komplet service. Jeg ser meget frem til at byde medarbejderne fra Odsherred El-Service A/S velkommen i Kaj Larsen A/S og glæder mig rigtig meget til vort samarbejde.”