Job som Investment Manager hos Executive Capital

Har du lyst til at arbejde med investeringer i tæt samarbejde med erfarne erhvervsfolk?

11-08-2023

Executive Capital er et investeringspartnerskab af erfarne erhvervsfolk, der udvikler og professionaliserer mindre og mellemstore danske virksomheder igennem investering af egne midler og kompetencer. Executive Capital har ca. 20 partnere, som alle er erhvervsfolk med solide industri- og/eller ledelsesmæssige kompetencer og igennem deres erfaring har lyst og evne til at bidrage til værdiskabelsen i danske SMV’er, som en del af et aktivt ejerskab.

Executive Capital står overfor etablering af et kontor i Aarhus og i den forbindelse søger de nu en Investment Manager, som sammen med den adm. direktør, skal sikre videreudviklingen af Executive Capital.

Som Investment Manager hos Executive Capital bliver du en del af sekretariatet, som i samarbejde med den adm. direktør og partnerne, er ansvarlig for hele processen omkring investeringerne. Sekretariatets primære fokus er at drive den daglige eksekvering af deals pipeline samt at sammensætte screeningsgrupper, medvirke aktivt i screeninger, investeringsanalyser og transaktionsprocesser.

Med reference til den adm. direktør bliver du som Investment Manager involveret bredt på tværs af de opgaver, som sekretariatet supporterer partnerne med. Herunder blandt andet:

·      Opbygning af pipeline med investeringsmuligheder. Ved opbygning af pipeline forventes det, at Investment Manager er proaktivt opsøgende overfor både netværk (mæglere, advokater, revisorer og rådgivere) samt virksomheder

·      Finansiel og juridisk due diligence og supportere Partnerne på kommercielle og teknisk due diligence

·      Research, screenings, analyser og evaluering i forbindelse med nye investeringer

·      Samle og strukturere data til brug ved beslutninger relateret til investeringsaktiviteterne

·      Udarbejde beslutningsoplæg, herunder også præsentationsmateriale

·      Årlig værdigennemgang af porteføljeselskaberne, samt rapportering af performance for porteføljeselskaberne

·      Udarbejde bankcase og forhandle finansiering med Executive Capitals bankforbindelser

·      Support og involvering på exits

·      Aktivt assistere og udvikle studentermedhjælpere i deres opgaver

Du kommer med mindst 2-3 års relevant erhvervserfaring fra f.eks. Corporate Finance, M&A afdeling, konsulentbranchen, private equity, Family Office, bank eller lignende, hvor du har opnået erfaring med udarbejdelse af investeringsanalyser, finansiel modellering og arbejdet med processer relateret til investeringer.

Du har en solid økonomisk funderet uddannelse og er analytisk stærk. Gennem din strategiske og finansielle indsigt er du i stand til at skabe gennemsigtighed, kvalitet og validitet i din investeringsrådgivning.

Som person er du passioneret og nysgerrig omkring det brede investeringsunivers. Du har en proaktiv tilgang til opstart af nye aktiviteter og er løsningsorientereret med henblik på at bringe dem i mål. Du er vant til at agere i et miljø, hvor håndtering af reelle og potentielle risici er en forudsætning for at få succes.

Executive Capital er en ambitiøs virksomhed, der har opbygget en unik position i markedet. Der er gennem årene sikret flere succesfulde exits, og som Investment Manager får du en unik mulighed for både personlig og faglig udvikling i tæt samarbejde med et stærkt fagligt og kompetent partner team.

Arbejdssted: Århus                     

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på E: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere på https://uhc.dk/ledige-stillinger/investment-manager-2/

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Interim adm. direktør, 
Steen Løndal

Telefon:
+45 42 61 30 60

Mail: sl@executivecapital.dk

Find os:

Executive Capital,

Vesterbrogade 24A,
1620 København V

CVR: 30560914