Executive Capital indgår partnerskab med V-Steel

11-06-2024

Investeringspartnerskabet Executive Capital indgår et partnerskab med stål- og smedevirksomheden, V-Steel. V-Steel blev etableret i 2015 af Søren Vestergaard, ejer og CEO, med en vision om at skabe en kreativ og troværdig samarbejdspartner inden for projektering, rådgivning, fremstilling og montage af smede- og stålkonstruktioner til bygge- og anlægsopgaver. Det nye partnerskab består af Søren Vestergaard, CEO, Bjarne Skov Nielsen, COO, samt Executive Capital, der alle tiltræder som aktionærer. Beslutningen om at bringe Executive Capital ombord, har ifølge Søren Vestergaard afsæt i ønsket om at tilføje yderligere kompetencer, og han udtaler:

”Vi har i en lang periode leveret en solid udvikling på både top- og bundlinje via et dedikeret fokus på at yde en god kvalitet og service til vores kunder. Vi har et ønske om at bringe yderligere kompetencer ombord til at supportere den næste rejse samt at professionalisere V-Steel yderligere. Derfor har vi valgt at invitere Executive Capital med ombord.”

Executive Capital er et investeringspartnerskab med fokus på at integrere partnernes kompetencer i de virksomheder, der investeres i. De engagerede partnere, Niels Düring Pedersen, Bjarne Kristensen og John Damkjær, bringer en unik værktøjskasse af kommercielle, produktionsmæssige og ledelsesmæssige erfaringer med sig. Fælles for dem er, at de hver især har over 25 års erfaring med forretningsudvikling, og de tilføjer både finansielle og strategiske ressourcer til at supportere V-Steel på den videre rejse.

Niels Düring Pedersen, partner i Executive Capital og ny bestyrelsesformand i V-Steel, udtaler:

“I Executive Capital investerer vi i partnerskaber, hvor vi aktivt i samarbejde med selskabet kan videreudvikle virksomheden yderligere. Vi søger investeringscases, der har opbygget en stærk markedsposition samt vist sit værd over tid, hvilket er tilfældet med V-Steel. Vi ser meget frem til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling i de kommende år.”

Udviklingen i de kommende år vil ske med respekt for den nuværende kultur og struktur, og både Søren Vestergaard og Bjarne Skov Nielsen fortsætter i deres roller som henholdsvis CEO og COO.

Søren Vestergaard, grundlægger og CEO, deler begejstringen for det kommende samarbejde og udtaler:

De aktive investorer fra Executive Capital – Niels Düring Pedersen, Bjarne Kristensen og John Damkjær – kommer med en bred vifte af kompetencer. Med deres omfattende erfaring og forskellige kompetencer, skal de støtte os i at håndtere fremtidens udfordringer og udnytte de muligheder, som opstår.”

Med tilføjelsen af V-Steel til investeringsporteføljen har Executive Capital nu otte aktive investeringer.

Fakta om V-Steel

V-Steel blev etableret i 2015 af Søren Vestergaard (CEO) med en vision om at skabe en kreativ og troværdig samarbejdspartner inden for projektering, rådgivning, fremstilling og montage af smede- og stålkonstruktioner til bygge- og anlægsopgaver. Virksomheden udfører omfattende total entreprisearbejde i stål og har gennemført en lang række projekter, herunder byggerier i Ørestaden, Carlsbergbyen og Københavns Lufthavn.

Fakta om Executive Capital

Executive Capital er et investeringspartnerskab bestående af erfarne erhvervsfolk, der udvikler og professionaliserer små og mellemstore danske virksomheder gennem investering af egne midler og kompetencer. Partnerne har typisk haft ledende roller og selv været med til at udvikle virksomheder, hvilket giver dem omfattende erfaring med SMV’ers udfordringer og muligheder på både direktions- og bestyrelsesniveau.

For yderligere information kontakt venligst direktør, Christian Curtz Henriksen:

Telefon: +45 71 70 81 86
E-mail: cch@executivecapital.dk


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: