Executive Capital bringer yderligere kompetencer til installatørfirmaet, Kaj Larsen A/S, for videreudviklingen af virksomheden

Executive Capital indtræder i ejerskabet af installatørvirksomheden, Kaj Larsen A/S, som siden stiftelsen i 1966 har været kendt for god service, kvalitet og levering til tiden i løsninger inden for VVS, kloak- og el-arbejde i det Nordvestsjællandske.

Fra venstre: Allan Akselbo, Henrik Nymann, Lasse Hagelund og Jan Larsen

12-11-2020

For at styrke markedspositionen og imødekomme fremtidens udfordringer og muligheder, har indehaver af Kaj Larsen A/S, Jan Larsen, valgt at slutte sig sammen med en stærk strategisk og finansiel partner for at sikre virksomhedens fortsatte vækst og udvikling.
Dette imødekommer tre aktive investorer fra Executive Capital, Niels Düring Pedersen, John Thomas og Jens Vasehus med deres mangeårige erfaring og komplementerende kompetencer.
Jan Larsen forbliver som direktør og medejer i firmaet og optager tre af installatørfirmaets ledende medarbejdere i ejerskabet, mens de tre aktive investorer indtræder som ligeværdige medejere for at støtte ejerkredsen i videreudviklingen og fremtidssikringen af firmaet.

Jan Larsen udtaler: ”Vi har som virksomhed været igennem en flot udvikling de seneste mange år. Det har jeg et ønske om, at vi fortsætter med i årene fremover. Derfor er det en fornøjelse at byde velkommen i ejerkredsen til både tre af vores nøglemedarbejdere men også tre erfarne erhvervsfolk med stor ledelseserfaring i videreudvikling af vækstselskaber. Jeg er overbevist om, at vi med denne holdopstilling, netop har samlet de kompetencer, som skal bringe vores virksomhed videre og stadig med et stærkt fokus på medarbejdere, kvalitet og kundeservice i alt, hvad vi gør”.

Forskellige kompetencer skal fremtidssikre Kaj Larsen A/S

Med respekt for den eksisterende kultur og ånd i Kaj Larsen A/S, vil de aktive investorer fokusere på fortsat vækst, digitalisering samt bæredygtighed i ejerskabet. Investorerne kommer med forskellig kommerciel, produktions- og ledelsesmæssig baggrund og erfaring. Lead-investor og partner i Executive Capital, Niels Düring Pedersen, har mere end 25 års erfaring med forretningsudvikling og mener, at netop de forskellige kompetencer i ejerkredsen er nøglen til fremtidssikringen af Kaj Larsen A/S.

”John Thomas har særlige kompetencer indenfor opbygningen af nye forretningsområder og digitalisering, mens Jens Vasehus som konsulent har stærke kompetencer indenfor det kommercielle. Sammen med Jan Larsen og de tre ledende medarbejdere har vi den erfaringsmæssige styrke til at videreudvikle Kaj Larsen A/S”, udtaler Niels Düring Pedersen.

Direktør for Executive Capital, Michael Jørgensen, afslutter: ”I Executive Capital investerer vi kompetent kapital i sunde SMV’er, som vi målrettet kan samarbejde med om fremtidens muligheder og udfordringer. Kaj Larsen A/S er kendt for god service i den bæredygtige omstilling og optimering af samfundets infrastruktur, og vi ser derfor gode muligheder for virksomheden. Vi glæder os meget til dette spændende samarbejde.”