Bjarne G. Kristensen og Jens F. S. Zinck indtræder som partnere i Executive Capital

Executive Capital byder velkommen til hele to nye partnere, Bjarne G. Kristensen og Jens F. S. Zinck, der med deres brede vifte af kompetencer vil bidrage til køb og udvikling af danske virksomheder

Bjarne G. Kristensen (t.v.) og Jens F. S. Zinck (t.h.)

03-12-2021

Bjarne har været ansat i både privatejede og børsnoterede virksomheder i Danmark, USA og England. Han er en værdidrevet person med erfaring fra tech-branchen – særligt fra Medical Diagnostic og Test & Measurement. Bjarne har gennem mange år været øverste leder for økonomi, IT, samt juridiske og HR-funktioner i globale virksomheder, senest som CFO for Hottinger, Brüel & Kjær, der via Spectris er noteret på London Stock Exchange. 

Gennem sin karriere har Bjarne været med til at løse mange forskellige strategiske udfordringer. Herudover har karrieren også budt på alle slags M&A aktiviteter, driftsforbedringer, omorganiseringer af virksomheder og forandringsledelse, foruden fokus på implementering af LEAN .

Bjarne har fokus på at nå målene via en professionel og samarbejdsbaseret tilgang, hvor åben og ærlig kommunikation er et grundlag for at opbygge tillid.

Jens har haft ansættelse og ledende stillinger indenfor forskellige brancher. Han har bl.a. været i det børsnoterede industrikonglomerat, Schouw & Co, samt rederiet, Unifeeder, hvor han arbejdede med forretningsudvikling, M&A og strategisk indkøb.

Jens har tilmed været involveret i M&A-aktiviteter samt optimeringsprocesser i to forskellige kapitalfonde, og han har desuden erfaring fra en lang række bestyrelsesposter i e-handelsvirksomheder, handelsvirksomheder, og industrivirksomheder.

Jens’ spidskompetencer er særligt indenfor forretningsudvikling med hans evne til at føre virksomheder til den næste fase samt sans for at se muligheder og sætte sig ind i virksomheders forretning.

Bjarne og Jens indtrådte i investeringsfællesskabet i november 2021.

Læs mere om Bjarne, Jens og alle Executive Capitals andre partnere: