Jens F. S. Zinck

Kompetencer

Strategi, forretningsudvikling, M&A, optimering, vækst, handel, indkøb, jura

Brancher

Handels- og e-handelsvirksomheder, industri og finansielle virksomheder.

Fritidsinteresser

Sejling, jagt, motorsport, fitness og ski

Jens har haft ansættelse og ledende stillinger indenfor forskellige brancher. Først i det børsnoterede industrikonglomerat Schouw & Co., hvor strategisk arbejde og optimeringsprocesser blev gennemført i firmaer som Martin Professional, Grene, Hydragrene, Elopak, Biomar, Xergi. Den videre karriere inkluderede herefter Jens’ ansættelse i Fibertex, som er ejet af Schouw & Co, og den efterfølgende rekruttering til rederiet, Unifeeder, hvor Jens arbejdede med forretningsudvikling, M&A og strategisk indkøb.

Jens har desuden arbejdet under ejerskab af to forskellige kapitalfonde – henholdsvis Nordic Capital og den Engelske Montagu, som er en af verdens ældste kapitalfonde. Jens har således været stærkt involveret i både M&A-aktiviteter samt optimeringsprocesser.

Jens besidder og har besat en lang række bestyrelsesposter og har således også erfaring med bestyrelsesarbejde i e-handelsvirksomheder, handelsvirksomheder, og industrivirksomheder.

Siden 2016 har Jens drevet investeringsvirksomheden ReZinck med aktiviteter inden for handelsvirksomheder og abonnementsforretning.

På baggrund af denne erfaring, ligger Jens’ spidskompetencer særligt indenfor forretningsudvikling med hans evne til at føre virksomheder til den næste fase samt sans for at se muligheder og sætte sig ind i virksomheders forretning. Jens er desuden finansielt stærk og evner tilmed at se særlige optimeringsmuligheder indenfor det finansielle område.

Jens er uddannet Cand. Merc. i Strategi og Ledelse fra Århus.

I dag er Jens investor på fuld tid og partner i Executive Capital siden november 2021.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Find os: