Søren Bach

Internationalisering, handel, forretningsudvikling, strategi, købmandskab

Søren Bach har et stort kendskab til elektronik- og tøjbranchen. Igennem 21 år var Søren CEO i Elbodan, der havde retail-brands som Punkt 1, Lysmesteren, Expert og ELplus. Efterfølgende forsatte han som topchef i tøjkoncernen BTX og har siden 2012 haft bestyrelsesposter i en række store danske virksomheder samt været partner og aktiv investor i Executive Capital.

Søren var indkøber hos Dansk Supermarked inden han i 1987 blev CEO i retail-kædecenteret Elbodan. Her stod han blandt andet bag udviklingen af selskabet, til en af Danmarks førende retail-grupper inden for nonefood, samt stod bag opkøbet og sammenlægningen af Merlin, online selskabet Proshop samt Experts butikker.

Inden Søren i 2009 blev rekrutteret til stillingen som CEO i tøjvirksomheden BTX havde Elbodan en årlig retailomsætning på ca. DKK 4 mia.

Under EQT´s ejerskab stod Søren for omstrukturering af modevirksomheden BTX Group som solgte og producerer 19 modebrands. Det var blandt andet denne brancheerfaring, som gjorde at Søren som partner i Executive Capital var lead-investor i EC’s investering i modevirksomhed, Message A/S. Ud over bestyrelsesformandsposten for Message har Søren, sideløbende med sine investeringer i Executive Capital-regi, formands- eller viceformandsposten i bestyrelserne for EDC-gruppen, Danish Crown, Skagen Food og Vega Sea A/S. Desuden har Søren i 2017 stiftet tandlægekæden ORIS Tandlægerne, hvor han er CEO og investor.

 

 

 

 

 

Kompetencer: Ledelsesudvikling, virksomhedsudvikling

Brancher: Tekstil, food, retail

Investeringserfaring: Indgående erfaring med køb, udvikling og salg af virksomheder

Fritidsinteresser: Løb, triatlon

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914