Knud Foldschack

Forretningsudvikling, virksomhedsledelse, turn-arounds, internationalt salg og marketing B-2-B

Knud Foldschack har stor erfaring med virksomhedsledelse og forretningsudvikling. Igennem karrieren har Knud har været direktør/medinvestor i en række forskellige selskaber og brancher, og flere gange i selskaber, som har været kapitalfondsejede eksempelvis Heatex AB i Malmø, der ejes af BWB og Struers A/S som var under EQT’s ejerskab. Knud Foldschack har også været involveret i børsnoteringsprocesser i forbindelse med sin ansættelse hos Scandinavian Mobility og SDC Dandisc.

Med ledende stillinger på CV’et som CEO hos Heatex AB, Dantec Dynamics A/S og Pedax A/S bidrager Knud med stor ekspertise i Executive Capitals screeninger. Knud har erfaring fra en lang række meget forskellige brancher, primært inden for Btb.  Endvidere har Knud stor international erfaring, dels fra stillinger i udlandet, men primært grundet de virksomheder Knud har været ansat i, hvor internationalt salg og markedsføring har været en væsentlig del af det daglige virke.

Udover dette har Knud været med til at etablere en række virksomheder heriblandt Huntleigh Healtcare, Athene Healthcare og det kinesisk baserede selskab EZ-Mat.

Knud er formand for bestyrelsen af CarHolding A/S og medlem af bestyrelsen i Barslund AB. Tidligere har Knud været formand i Pedax A/S, Noliac A/S, Bruhn NewTech A/S og medlem af bestyrelsen i Wisecon A/S. Knud var medinvestor i både Wisecon A/S og Bruhn New Tech, som begge blev solgt i foråret 2017 samtidig med Noliac A/S.

Knud indtrådte i Executive Capital i 2017.

 

 

 

 

 

Kompetencer: Forretningsudvikling, virksomhedsledelse, turn-arounds, internationalt salg og marketing b-t-b. Samarbejde med kapitalfonde, virksomhedskøb og -salg.

Brancher: HVAC, Hjælpemidler, Materialeanalyse, Flow-måling, Autobranchen

Investeringserfaring: Investering i startups og etablerede virksomheder, køb og salg af flere virksomheder,

Fritidsinteresser: Golf, Cykling, Løb, Italien

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914