John H. Damkjær

Teknologi, ledelse, internationalisering, produktion, innovation, IPR

John Haue Damkjær har en fortid i den Vejle-baserede Uni-chains og var med til at sælge virksomheden i 2008. Han har siden investeret igennem investeringsselskabet Haue Holding og som aktiv investor og partner i Executive Capital.

John er teknisk funderet og uddannet maskiningeniør. John udviklede virksomheden Uni-chains fra at være en ganske lille virksomhed, til en virksomhed med mere end 300 medarbejdere. Uni-chains udvikler, producerer og afsætter modulære kæder og bånd i plast og stål til brug i interne transportanlæg. Uni-chains blev efter en længere sonderingsproces solgt til den hollandske virksomhed Ammeraal Beltech i foråret 2008.

Efterfølgende startede John sit eget investeringsselskab, Haue Holding, som udover mere brede porteføljeinvesteringer også har foretaget aktive investeringer. Han startede ligeledes som partner i Executive Capital.

Sideløbende med sine investeringsengagementer har John varetaget en række tillidshverv, blandt andet som formand for Dansk Industri Trekantsområdet. Hans faglige forståelse af industri og teknologibrancher kombineret med kompetencer indenfor produktion, teknologi, ledelse og internationalisering, gør John til en eftertragtet investor til mellemstore virksomheder. John har været partner i Executive Capital siden 2011.

 

 

 

 

 

 

 

Kompetencer: Teknologi, ledelse, internationalisering, produktion, innovation, IPR

Brancher: Maskin- og plastindustri, teknologi, handel

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914