Jørn Rosenmeier

IT, distribution, logistik, international handel, B-2-B

Jørn Rosenmeier har mange års erfaring med ledelse og strategiimplementering fra dels den familieejede virksomhed Rosenmeier Electronics og dernæst Tech Data.

Efter næsten i to årtier at have stået i spidsen for familiens mere end 100 år gamle virksomhed i Nørresundby, Rosenmeier Electronics, valgte Jørn i 2011 at følge med over i Tech Data, da den amerikanske distributør købte den hollandske kapitalfond Triade, der siden 2007 havde siddet på aktiemajoriteten i den nordjyske familievirksomhed. Jørn kender derfor også til værdiforskellene imellem den familieejede og den børsnoterede virksomhed.

Jørn Rosenmeier stod i spidsen for en succesfuld fusion imellem de to selskaber, hvor fokus især var på at forene to forskellige værdisæt. Jørn arbejdede inden sin frivillige fratrædelse på at implementere væsentlige ændringer i såvel strategien som organisationen. Fokus var på digitalisering og fortsat automatisering af forretningsgange og processer, herunder implementering af SAP, et nyt CRM system, ligesom organisationsstrukturen blev optimeret.

Efterfølgende har Jørn arbejdet som managementkonsulent i IT-branchen på freelancebasis, og grundlagt virksomheden IRC, der sælger DAB-radioer og højttalere, med eget design og udvikling, fremstillet i Kina. I 2014 indtrådte Jørn som partner og aktiv investor i Executive Capital.

 

 

 

 

 

 

Kompetencer: IT, distribution, logistik, international handel, B2B, management.

Brancher: IT, detail

Investeringserfaring: Investor i IRC samt EC MES (konsortiet bag EC’s investering i Message)

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914