Anne Gjerding Hynkemejer

Communications and Administration Manager

Anne har ansvaret for både den interne og eksterne kommunikation fra Executive Capitals sekretariat, herunder nyhedsbreve, pressemeddelelser, opdatering af hjemmesiden samt møde- og markedsføringsmateriale. Anne er samtidig ansvarlig for planlægningen samt afvikling af arrangementer i samarbejde med vores partnere. Derudover assisterer hun også Executive Capitals direktør med håndteringen af diverse administrative og kommunikative opgaver. 

Anne er i gang med en kandidat i International Business Communication (cand.ling.merc.) med speciale inden for Multicultural Communication in Organisations på Copenhagen Business School. Hun er uddannet Bachelor i Engelsk og Organisationskommunikation også fra Copenhagen Business School. 

Under studiet har Anne tidligere arbejdet på eventvenuet, Docken, i Københavns Nordhavn, først som tjener, men efter 3 måneder blev hun afvikler for arrangementer på op mod 1.800 gæster. Sideløbende blev hun også studentermedhjælper i Dockens administration, hvor hendes primære arbejdsområde var at arrangere koncerter.
Derudover har Anne også arbejdet som projektansat webmaster for virksomheden CERA/Andelsvurderinger.dk.

Anne startede i Executive Capital i oktober 2019.

 

Anne Gjerding Hynkemejer

Uddannelse:
2019 – 2021: MA International Business Communication (cand.ling.merc.), Copenhagen Business School

2016 – 2019: BA Engelsk og Organisationskommunikation, Copenhagen Business School

Billedresultat for linkedin small logo

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V