Kjeld Danielsen kommer med stærke kompetencer indenfor primært fødevareindustrien – kompetencer han har tilegnet sig igennem en lang og succesfuld karriere inden for denne branche, senest som adm. direktør i det kapitalfondsejede SFK Foods.

Kjeld Danielsen startede sin erhvervskarriere som indkøber hos bl.a. Dansk Supermarked og Winther og Larsen Isenkram, og gennemførte siden som CEO, en omfattende og succesfuld turnaround af Consumex. I start-1990’erne opbyggede og drev han en række McDonalds-restauranter med mere end 200 ansatte.

I 2003 blev Kjeld Danielsen adm. direktør i krydderivirksomheden W. Oschätzen, hvor han med succes var ansvarlig for optimering og udvikling af organisationen og virksomhedens koncepter. Han fortsatte som adm. direktør i W. Oschätzen, da selskabet i 2006 opkøbte SFK Food. Kjeld Danielsen var således medvirkende til en succesfuld fusion imellem de to selskaber, der bl.a. indebar strømligning af den konsoliderede produktion samt optimering af kvalitetsniveau og konkurrenceevne.

SFK Food / W. Oschätzen udviklede sig i de efterfølgende år til en attraktiv virksomhed, og Odin Equity Partners blev i 2012 en del af ejerkredsen. Kjeld Danielsen fungerede som adm. direktør under Odins ejerskab frem til 2014, da Odin videresolgte virksomheden til det franske madkonglomorat Solina Group. Kjeld Danielsen trådte endeligt ud af ledelsen i 2015, og er i dag fokuseret på at foretage aktive investeringer indenfor private equity hos Executive Capital.