Porteføljeselskabet, Kaj Larsen A/S, køber VVS-firmaet, Smeden i Riis

Vi kan med stor glæde oplyse, at porteføljeselskabet, Kaj Larsen A/S, køber VVS-firmaet, Smeden i Riis, der med sine 11 dygtige medarbejdere er kendt for god kvalitet med kundepleje og service i højsædet.

På billedet ses ejer af Smeden i Riis, Niels Andersen (tv) og Adm. direktør i Kaj Larsen A/S, Jan Larsen (th).

17-06-2022

Efter snart 35 år i spidsen for Smeden i Riis ønsker ejer, Niels Andersen, at drosle lidt ned og samtidigt fremtidssikre firmaet. Dette gøres ved at sælge firmaet til en sund og stærk virksomhed, som kan videreføre Smeden i Riis og derved sikre medarbejdernes gode arbejdsplads og at kunderne fortsat vil få samme gode service som hidtil.

Lead investor i Kaj Larsen A/S og partner i Executive Capital, Niels Düring Pedersen, udtaler:

”Vi ser dette opkøb som et perfekt match, som blot vil gøre os stærkere og være en fordel for alle parter, så vi på bedst mulig måde kan servicere nye og eksisterende kunder i hele Odsherred”, og tilføjer:

”Vi ønsker Kaj Larsen A/S tillykke med dette opkøb og ser frem til at fortsætte arbejdet med at kigge på flere mulige opkøb sammen med ledelsen.”

Executive Capital har nu været medejer af Kaj Larsen A/S i halvandet år, og i løbet af denne periode er virksomheden vokset både i omsætning og indtjening med mere end 60%. Med købet af Smeden i Riis er der skabt grundlag for en fortsat stærk vækst.

Læs mere om alle vores porteføljeselskaber: