Videoer om samarbejdet

Vi har som aktive investorer et værdiskabende samarbejde både på tværs af og med ejerlederne, direktørerne og stifterne af virksomhederne i vores portefølje. 
Se mere om samarbejdet i nogle af vores porteføljeselskaber herunder:

Som aktiv og værdifuld sparringspartner for ledelsen i Scada International har Executive Capital med Torben Bjerre-Madsen som lead investor bidraget til virksomhedens udvikling, den strategiske fokusering samt internationalisering. Scada Internationals konkurrencekraft er dermed blevet styrket – bl.a. ved etablering af datterselskaber i Polen, Tyskland og USA.

Med Klavs Vejlang som lead investor har Executive Capital investeret i Duka, og samarbejdet mellem direktøren og Executive Capital omkring Dukas vision og målsætninger har været givende for begge parter. 

Executive Capital investerede i 2017 i Guldborg Legepladser med to lead investorer, Annemette Færch og Jens Vasehus, som med strategisk fokus og branchespecifikke kompetencer har set synergier mellem virksomheden og en anden virksomhed i EC-porteføljen, Bos Cykler. De to virksomheder har nu samme direktør, som sammen med Executive Capital og de to stiftere af virksomhederne supporterer væksten fremadrettet.

Executive Capital investerede i 2017 i Bos Cykler A/S med to lead investorer, Annemette Færch og Jens Vasehus, som med strategisk fokus og branchespecifikke kompetencer har set synergier mellem virksomheden og en anden virksomhed i EC-porteføljen, Guldborg Legepladser. De to virksomheder har nu samme direktør, som sammen med Executive Capital og de to stiftere af virksomhederne supporterer væksten fremadrettet.

Executive Capital investerede i 2015 som minoritetsaktionær i tøjkæden Message med lead investor Søren Bach, der gik ind som formand i bestyrelsen. Siden da har samarbejdet ført til, at virksomheden har vækstet som følge af en konkret strategiplan for forretningsudvikling, som bl.a. har styrket virksomheden på digitaliseringssiden i forhold til online-salg.

Poul Thyregod (tidl. partner) og Anne-Mette Scherfig har i 2019 som lead investorer investeret i estron A/S. Samarbejdet skal understøtte internationalisering og underbygge estrons flotte vækst.

Executive Capital har med lead investor Torben Bjerre-Madsen investeret i den danske virksomhed, KIBO Sikring, og har med sparring og kompetent kapital bidraget til en fortsat flot udvikling vækstmæssigt på det danske marked samt vækstet virksomheden internationalt. 

Med John Damkjær som lead investor har Executive Capital investeret i RM Spåntagning og sikret et glidende genererationsskifte af virksomheden, som drives videre i samme ånd,
som de forgangne 32 år.

Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Investment Manager, 
Casper Balling

Telefon: +45 27 12 57 43

Mail: cb@executivecapital.dk


Find os:

Executive Capital,

Vesterbrogade 24A,
1620 København V

CVR: 30560914