Anne-Mette Scherfig

Virksomhedsledelse, strategi- og forretningsudvikling, kommerciel vækst, integration.

Anne-Mette Scherfig har en lang karriere bag sig fra såvel globale som mindre life science og medico/rehab-virksomheder og har et indgående bredt kendskab til markedet inden for såvel hospitalsudstyr og sygeplejeprodukter.

Anne-Mette er uddannet Cand. Merc. i strategi og management fra Aarhus Universitet og startede derefter hos Arla som International Product Manager i divisionen Food Ingredients. Herfra tog hun springet videre til en længere karriere hos Coloplast, hvor hun har haft ledelsesposter inden for strategi- og forretningsudvikling og marketing i de europæiske markeder, primært Skandinavien, England og Tyskland.

Markedsforståelse og branche-netværket har Anne-Mette sidenhen gjort nytte af i andre ledende stillinger. Hun har været administrerende direktør i KCI Medical, der blandt andet udvikler og markedsfører sårhelingsprodukter og højteknologiske instrumenter til kirurgi. Hun har siddet som VP hos Tytex A/S, der blandt andet udvikler og sælger kompressionsbeklædning til brug efter operationer og kroniske sygdomme. Desuden har  Anne-Mette siddet som regional manager i V. Guldmann A/S, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af hjælpemidler til handicappede og deres hjælpere. 

Anne-Mette har stor erfaring med integration af virksomheder, og hendes erfaring hermed tæller blandt andet operationel integrering af tilkøbt engelsk virksomhed/produktlinje og integrering af tilkøbt amerikansk/fransk virksomhed, globalt såvel som ind i tysk datterselskab.

Ved siden af ledelsesarbejdet er Anne-Mette bestyrelsesformand i Outdoor Sports som blandt andet arrangerer Outdoor-aktiviteter som kajak- og mountainbikeevents samt i investeringsselskabet Aqua Holding.
I juli 2016 er hun indtrådt i partnerskabet i Executive Capital og bidrager med sit unikke branchekendskab og kompetent kapital til køb og udvikling af danske virksomheder. 

 

Kompetencer: Virksomhedsledelse, strategi- og forretningsudvikling, kommerciel vækst, integration, de skandinaviske markeder, Tyskland og England.  

Brancher: B-2-B, life science, medico, rehab og B-2-B fødevarer, samt industrielle løsninger.

Fritidsinteresser:  Samfunds- og erhvervsudvikling generelt, rejser, sport (golf, fitness, havkajak, løb), sommerhus.

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914