Casper Balling

Investment Manager

Baggrund

  • 2017 – nu: Investment Manager, Executive Capital
  • 2015 – 2017: Associate, Financial Advisory, Deloitte


Uddannelse

  • 2012 – 2015: Cand.Oecon., Økonomi, Aarhus Universitet
  • 2009 – 2012: BSc.Oecon., Økonomi, Aarhus Universitet


Casper har ansvaret for de finansielle analyser, herunder værdiansættelse og due diligence under investeringsprocessen. Casper assisterer også Executive Capitals direktør med håndteringen og koordineringen af Executive Capitals dealflow, screening af investeringsmuligheder og rådgiver partnerne i forhold til investeringsprocessen i øvrigt. 

Herudover bidrager Casper med hans kompetencer til den videre udvikling af Executive Capitals porteføljeselskaber, hvor han bl.a. bidrager med at forbedre den finansielle rapportering, sparrer med ledelsen i forbindelse med beslutninger omkring større investeringer samt optimering af selskabets kapitalstruktur.

Casper er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har speciale i finansiering. Efter studierne startede Casper sin karriere hos Deloitte Financial Advisory, hvor han har arbejdet som konsulent. Hos Deloitte var Casper en del af teamet Financial Management Advisory (FMA), som er specialister i Corporate Finance, og som rådgiver indenfor områderne værdiansættelse, finansiel modellering samt gælds og kapitalrådgivning.


Besøg vores sociale medier

Skriv eller ring:

Investment Manager, 
Casper Balling

Telefon:
+45 27 12 57 43

Mail: cb@executivecapital.dk


Find os:

Executive Capital,

Vesterbrogade 24A,
1620 København V

CVR: 30560914