Michael Jørgensen

CEO

Michael er ansvarlig for at koordinere Executive Capitals deal flow, investeringsanalyser og vores aktiviteter i øvrigt.

Michael har en stærk tro på, at der er et uforløst potentiale i mange danske virksomheder, og at vi i Executive Capital kan medvirke til, at dette potentiale bliver udlevet. Michael og den øvrige del af sekretariatet arbejder dedikeret sammen med partnere for at få dette til at ske.

Inden Michael kom til Executive Capital arbejdede han som M&A-advokat hos Bruun Hjejle. Dette har givet ham stor respekt for at navigere i et M&A-miljø, hvor der “handles” med sælgers livsværk og lignende delikate situationer. Konkret har Michael fået en bred erfaring med vanskelige forhandlingsprocesser og en lang række transaktionstyper- og processer.

Sideløbende med sit jurastudium og sine tidlige dage i advokatbranchen færdiggjorde Michael en cand.oecon. med fokus på finansiering, strategi, ledelse og organisation.

Baggrund:
2015 – nu: Direktør, Executive Capital
2009 – 2015: Advokat, Bruun & Hjejle
2005 – 2009: Advokatfuldmægtig og advokat, Nielsen & Nørager

Uddannelse:
2009: Cand.oecon., Økonomi, Aarhus Universitet
2005: Cand.jur., Jura, Aarhus Universitet
1997 – 1998: Psykologi & sociologi, Christopher Newport University, Virginia, USA

Billedresultat for linkedin small logo

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914