Louise Skjelborg Nielsen

Communications and Administrations Manager

Louise har ansvaret for både den interne og eksterne kommunikation fra Executive Capitals sekretariat, herunder nyhedsbreve, pressemeddelelser, opdatering af hjemmesiden samt møde- og markedsføringsmateriale. Louise er samtidig ansvarlig for planlægningen samt afvikling af arrangementer i samarbejde med vores partnere. Derudover assisterer hun også Executive Capitals direktør med håndteringen af diverse administrative og kommunikative opgaver.

Efter to år på bacheloren Interkulturel Markedskommunikation på Copenhagen Business School skiftede Louise til den mere IT- og økonomifokuserede CBS-uddannelse, BSc. Business Administration and Information Systems (HA it), grundet interessen for programmering og virksomheders tilpasning til det foranderlige forretningsmiljø.
Under kommunikationsstudiet arbejdede Louise desuden i to år for softwarevirksomheden, iGlobe, som Marketing and Communications Manager.

Louise startede i Executive Capital i august 2020.

billede_paa_vej

Baggrund:
2020 – nu: Communications and Administrations Manager,
Executive Capital
2018 – 2020: Communications and Administrations Manager,
iGlobe

Uddannelse:
2020 – nu: BSc. Business Economics and Information Systems, Copenhagen Business School
2018 – 2020: BA Intercultural Market Communication,
Copenhagen Business School

Billedresultat for linkedin small logo

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914