Casper Balling

Investment Manager

Casper har ansvaret for de finansielle analyser, herunder værdiansættelse og due diligence under investeringsprocessen. Casper assisterer også Executive Capitals direktør med håndteringen og koordineringen af Executive Capitals dealflow, screening af investeringsmuligheder og rådgiver partnerne i forhold til investeringsprocessen i øvrigt. 

Herudover bidrager Casper med hans kompetencer til den videre udvikling af Executive Capitals porteføljeselskaber, hvor han bl.a. bidrager med at forbedre den finansielle rapportering, sparrer med ledelsen i forbindelse med beslutninger omkring større investeringer samt optimering af selskabets kapitalstruktur.

Casper er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har speciale i finansiering. Efter studierne startede Casper sin karriere hos Deloitte Financial Advisory, hvor han har arbejdet som konsulent. Hos Deloitte var Casper en del af teamet Financial Management Advisory (FMA), som er specialister i Corporate Finance, og som rådgiver indenfor områderne værdiansættelse, finansiel modellering samt gælds og kapitalrådgivning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baggrund:
2017 – nu: Investment Manager, Executive Capital
2015 – 2017: Associate, Financial Advisory, Deloitte

Uddannelse:
2012 – 2015: Cand.Oecon., Økonomi, Aarhus Universitet
2009 – 2012: BSc.Oecon., Økonomi, Aarhus Universitet

Billedresultat for linkedin small logo

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V, CVR: 30560914