Sekretariatet

Den primære opgave for sekretariatet er at bistå Executive Capitals partnere i at foretage værdiskabende investeringer, hvor det aktive ejerskab gør en forskel for porteføljeselskabet.

I praksis betyder det, at sekretariatet håndterer og koordinerer dealflowet, screener investeringsmuligheder og rådgiver partnerne i forhold til due diligence og investeringsprocessen i øvrigt. Med partnernes industrielle/ledelsesmæssige baggrunde afdækker sekretariatet og partnerne forskellige elementer i vores investeringsanalyse (og due diligence).

Porteføljeselskaberne tilbydes også juridisk og finansiel assistance fra sekretariatet. Mens partnerne typisk arbejder aktivt med selskaberne på bestyrelsesniveau, bidrager sekretariatet på konsulentbasis og løser konkrete opgaver, herunder f.eks. styrkelse af den økonomiske rapportering, incitamentsordninger for nøglemedarbejdere og planlægning af større investeringer.

 

Micheal Jørgensen

CEO
+45 40 12 93 22
mj@executivecapital.dk

Casper Balling

Investment Manager
+45 27 12 57 43
cb@executivecapital.dk

billede_paa_vej

Louise Skjelborg Nielsen

Communications and Administrations Manager
+45 30 68 22 15
lsn@executivecapital.dk

billede_paa_vej

Simon Lundby Pedersen

Junior Analyst
+45 30 62 12 80
slp@executivecapital.dk

Er du interesseret i at sælge eller tilføre kapital til din virksomhed, eller vil du høre mere om mulighederne for partnerskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring

Kontakt Investment Manager, Casper Balling på telefon +45 2712 5743 eller mail cb@executivecapital.dk

Find os her

Executive Capital, Vesterbrogade 24A, 1620 København V,
CVR: 30560914