Anders Bahn Christiansen

Kompetencer

Strategi og forretningsudvikling, generel ledelse, administrative funktioner og salg

Brancher

Spedition og shipping, generel logistik og Supply Chain Management, HR/rekruttering mv

Fritidsinteresser

Sport, fremmedsprog og rejser

Anders har i en lang årrække været beskæftiget i transportbranchen med en afstikker til rekrutteringsbranchen. Parallelt med sin erhvervserfaring, har Anders taget en del efteruddannelse, blandt andet til merkonom, akademiøkonom samt HD i organisation. Anders har endvidere gennemført lederuddannelse internt i A.P. Møller – Mærsk gruppen samt på INSEAD i Paris mv.

Efter at være uddannet speditør arbejdede Anders først med salg og ledelse hos bl.a. DHL, Unifeeder og A.P. Møller – Mærsk. I 2004 valgte Anders at prøve kræfter med en ny branche som konsulent, hvor han som afdelingschef hos Promando A/S bistod danske virksomheder med rekruttering af top- og mellemledere. Afdelingen voksede under Anders’ ledelse fra 2 til 12 medarbejdere.

I 2008 kom Anders til A.P. Møller – Mærsk Gruppen, hvor han primo 2010 blev udnævnt til adm. direktør for datterselskabet Dania Trucking A/S (nuv. Dania Connect A/S). Efter en succesfuld turn-around, som bl.a. indebar fuld separation fra Mærsk Line, skulle selskabet i 2012 frasælges, da dets aktiviteter ikke blev anset for at være en del af koncernens kerneydelser. Dette ledte til, at Anders gennemførte et management buy-out som hovedaktionær.

Sammen med en kompagnon har Anders udviklet selskabet til i dag at være en af markedslederne på sit felt. Implementering af en helt ny strategi skabte en kraftig forøgelse på både top- og bundlinjen. Udviklingen indebar også stiftelsen af et nyt søsterselskab, Trepco A/S, som beskæftiger sig med relaterede serviceydelser. De to selskaber, der i dag omsætter for et tre-cifret million beløb, voksede under Anders’ tid som administrerende direktør fra et EBITDA på DKK 6,0m (2010) til 16,0m (2020) og nettoresultat efter skat voksede i samme periode fra DKK -0,2m til DKK 8,6m.

Siden en anpartsoverdragelse ultimo 2020, er Anders ikke længere aktiv i drift af selskaberne, men han besidder fortsat en minoritetsejerpost.

Anders indtrådte som partner i Executive Capital i maj 2022.