Investeringer

Investeringer

Klik på logoerne nedenfor, og læs mere om de enkelte investeringer.

BOS 189x128

Forretningsområde: Cykler, cykelservice og legepladser
Lead-investor: Jens Vasehus og Annemette Færch
Ejerandel: 60%
Tidspunkt for overtagelse: 2017

Forretningsmodel:
BOS A/S leverer alt indenfor cykler, cykelservice og legepladser. BOS A/S er en erfarent landsdækkende virksomhed med service, kvalitet, og ikke mindst børnene i fokus. Bos servicerer i dag over 4500 børneinstitutioner i hele landet.

guldborg-189x128

Forretningsområde: Naturlegepladser
Lead-investor: Jens Vasehus og Annemette Færch
Ejerandel: 60%
Tidspunkt for overtagelse: 2017

Forretningsmodel:
Guldborg Legepladser ApS er en erfaren virksomhed med veluddannede fagfolk, der udvikler og producerer gedigne og udfordrende naturlegepladser. Virksomhedens sortiment spænder bredt, og der bliver kontinuerligt udviklet nye produkter og koncepter.

message

Forretningsområde: Tøjproducent
Lead-investor: Søren Bach
Ejerandel: 24%
Tidspunkt for overtagelse: 2015

Forretningsmodel:
Message er en modevirksomhed, der både producerer og distribuerer dametøj, og samtidig driver en retail tøjkæde i både Danmark og Norge.

sund_vikar

Forretningsområde: Health Care
Lead-investor: Morten Østergaard
Ejerandel: 33% (Del af konsortium, ejer 100% af selskabet)
Tidspunkt for overtagelse: 2013

Forretningsmodel:
Sundvikar leverer vikarer indenfor sundhedsfagligt personale til kommunerne og regionerne i Danmark. Sundivkar er i dag særligt fokuseret omkring vikarservices indenfor social og sundhedshjælpere /-assistenter.

transmedica

Forretningsområde: Health Care
Lead-investor: John-Ole Hansen
Ejerandel: 4,2% (medinvestering med Odin Equity)
Tidspunkt for investering: 2012

Forretningsmodel:
Transmedica er en professionel sundhedskoncern med en bred vifte af ydelser til sundhedssektorerne i Skandinavien. Aktiviteterne er opdelt i tre forretningsområder, hhv. vikarer af sundhedspersonale, egne sygehuse og klinikker samt øvrige sundhedsydelser.

Franck-klippet-191x129

Forretningsområde: Miljøundersøgelser og jordbundsundersøgelser
Lead-investor: Poul Bentsen (tidl. partner)
Ejerandel: 70%
Tidspunkt for overtagelse: 2012

Forretningsmodel:
Franck Miljø- & Geoteknik udfører jordbundsundersøgelser, miljøundersøgelser og kontrolundersøgelser i hele Danmark. De er et af de største uafhængige specialfirmaer i Danmark, der beskæftiger sig med geotekniske opgaver og boreteknik i jorden.

scada

Forretningsområde: Underleverandør af konsulentservice til vindmølleindustrien
Lead-investor: Torben Bjerre-Madsen
Ejerandel: 39%
Tidspunkt for overtagelse: 2010

Forretningsmodel:
SCADA International er et løsningsdrevet team af dygtige medarbejdere, der tilbyder konsulentløsninger og specialiserede applikationsløsninger indenfor SCADA systemer til den vedvarende energi sektor.

paradis

Forretningsområde: Franchise iskoncept
Lead-investor: John-Ole Hansen
Ejerandel: 57 %
Tidspunkt for overtagelse: 2010

Forretningsmodel:
Paradis er en dynamisk og innovativ franchisevirksomhed, der har specialiseret sig indenfor salg af friskproduceret kvalitets is. Deres varemærke er frisk og cremet is, som produceres og sælges hver dag fra isbutikker rundt om i Danmark, Sverige og USA.

signal

Forretningsområde: Tøjproducent
Lead-investor: Asbjørn Thomsen
Ejerandel: 24 % (deltager i konsortium med bestemmende indflydelse)
Tidspunkt for overtagelse: 2009

Forretningsmodel:
Signal er en mærkevareproducent, der producerer og distribuerer herre- og dametøj. Virksomheden sender årligt 10-12 kollektioner på markedet, og har markeret sig som en førende skandinavisk tøjproducent.

Afsluttede investeringer

Fin-tek
Fin-tek Maskinfabrik en underleverandør af højpræcisionskomponenter til større industrielle kunder som Siemsens, Vestas og Welltec – med metalforarbejdede emner, som en vital del af det endelige produkt. Afviklet i 2016.

Primodan
Primodan fremstiller og installerer fylde- og lukkemaskiner til flydende og halvflydende mejeriprodukter såsom hvid ost, youghurt, magarine og is. Investeringen i Primodan blev solgt til tidligere Executive Capital partner Søren Midtgaard i juni 2015.

Labofa
Selskabet er leverandør af kontorstole og stole til undervisningsmarkedet. Pr. 18. september 2014 er selskabet solgt til Holmris-koncernen.

Ergolet
Ergolet udvikler mobilitetsløsninger og løftesystemer særligt til plejehjem og hjemmepleje. EC investerede i 2013 og overtog en ejerandel på 40%.

Kids Retail of Denmark ApS
Selskabet var franchisetager for Hamleys-forretninger i Norden og drev desuden to børnetøjs-butikker. Executive Capitals ejerskab af selskabet var 33%.

SmallWorld By Marlip
Selskabet producerer konceptmøbler til baby- og børneværelser. Aktiviteterne blev overdraget til en nyt konsortium anført af ledende medarbejdere i november 2010. Se mere på www.marlip.com

JDL/X-con A/S
Selskabet arbejdede med serieproduktion af modulært byggeri særligt rettet mod almennyttigt- og ældreboliger. Selskabets aktiviteter blev afviklet i december 2010.