Porteføljeselskaber

Forretningsområde: Udvikling og produktion af komponenter til høreapparat- og audioindustrien
Aktive partnere: Poul Thyregod og Anne-Mette Scherfig 
Ejerandel: 45%
Investeringstidspunkt: 2019

estron A/S er førende inden for udvikling og produktion af ultrafine litzetråde, miniaturekabler og connectorer til høreapparater samt kabler og stik til in-ears og lignende audio-produkter. Produkterne bliver primært fremstillet i samarbejde med kunderne, og en del produkter fremstilles på specialbyggede maskiner af eget design. Kundeporteføljen inkluderer blandt andre de største globale høreapparatproducenter.

Forretningsområde: Spåntagning
Aktive partnere: John H. Damkjær og Jørn Rosenmeier
Ejerandel: 80%
Investeringstidspunkt: 2018

R.M. Spåntagning beskæftiger sig med fremstillingen af mindre dele og komponenter til brancher som medico-, vindmølle- og fødevareindustrien m.fl. Dette foregår på omkring 25 maskiner, der sikrer en fuldautomatisk 24-timers produktion.

Forretningsområde: Sikringsløsninger
Aktive partnere: Torben Bjerre-Madsen og Knud Foldschack
Ejerandel: 44%
Investeringstidspunkt: 2018

 

Som 360 graders sikringspartner er KIBO Sikring i stand til at dække alle sikringsbehov. Med certificerede specialister inden for Mekanisk Sikring, Elektronisk Overvågning og Brandsikring samt en veletableret service- og beredskabsafdeling kan Kibo gennemføre og vedligeholde såvel simple stand alone-løsninger som komplekse integrerede sikringsløsninger, hvor sikringstyperne understøtter og interagerer med hinanden.

 

Forretningsområde: Sikringsløsninger
Aktive partnere: Torben Bjerre-Madsen og Knud Foldschack
Ejerandel: 44%
Investeringstidspunkt: 2018

 

Et mobilsikringskoncept, der er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning af et bestemt område. Det kan f.eks. være i forbindelse med sikring af byggepladser eller i virksomheder, hvor en forretnings- eller sikkerhedskritisk port er blevet beskadiget, og hvor der derfor er behov for en erstatningsport hurtigst muligt.

 

Forretningsområde: IT-løsninger
Aktive partnere: Klavs Vejlang og Jørn Rosenmeier
Ejerandel: 37,5%
Investeringstidspunkt: 2017

 

 

Teknologi er fantastisk og gør hverdagen meget nemmere – men nogle gange driller det bare. Det skal du heldigvis ikke tænke på, for Duka er altid klar til at træde til og holde dig kørende. Vores vigtigste mission er nemlig at gøre det nemt for dig, så du kan bruge din tid på lige det, du har lyst til. Med pålidelig og effektiv support, brugervenlig teknologi og fleksible abonnementsløsninger kan du tech it easy!

Forretningsområde: Cykler, cykelservice og legepladser
Aktive partnere: Jens Vasehus og Annemette Færch
Ejerandel: 60%
Investeringstidspunkt: 2017

BOS A/S leverer alt indenfor cykler, cykelservice og legepladser. BOS A/S er en erfarent landsdækkende virksomhed med service, kvalitet, og ikke mindst børnene i fokus. Bos servicerer i dag over 4500 børneinstitutioner i hele landet.

Forretningsområde: Naturlegepladser
Aktive partnere: Jens Vasehus og Annemette Færch
Ejerandel: 60%
Investeringstidspunkt: 2017

Guldborg Legepladser ApS er en erfaren virksomhed med veluddannede fagfolk, der udvikler og producerer gedigne og udfordrende naturlegepladser. Virksomhedens sortiment spænder bredt, og der bliver kontinuerligt udviklet nye produkter og koncepter.

Forretningsområde: Tøjproducent
Aktive partnere: Søren Bach og Poul Thyregod 
Ejerandel: 32%
Investeringstidspunkt: 2015

Message er en modevirksomhed, der både producerer og distribuerer dametøj, og samtidig driver en retail tøjkæde i både Danmark og Norge.

Forretningsområde: Health Care
Aktiv partner: Morten Østergaard
Ejerandel: 33% (Del af konsortium, ejer 100% af selskabet)
Investeringstidspunkt: 2013

Sundvikar leverer vikarer indenfor sundhedsfagligt personale til kommunerne og regionerne i Danmark. Sundivkar er i dag særligt fokuseret omkring vikarservices indenfor social og sundhedshjælpere /-assistenter.

Forretningsområde: Health Care
Aktiv partner: John-Ole Hansen og Stig Lykke Pedersen (tidl. partner)
Ejerandel: 20,8% af B-aktierne (medinvestering med BWB Partners)
Investeringstidspunkt: 2012

Transmedica er en professionel sundhedskoncern med en bred vifte af ydelser til sundhedssektorerne i Skandinavien. Aktiviteterne er opdelt i tre forretningsområder, hhv. vikarer af sundhedspersonale, egne sygehuse og klinikker samt øvrige sundhedsydelser.

Forretningsområde: Miljøundersøgelser og jordbundsundersøgelser
Aktive partnere: Poul Bentsen (tidl. partner) og Klaus Kristensen (tidl. partner)
Ejerandel: 70%
Investeringstidspunkt: 2012

Franck Miljø- & Geoteknik udfører jordbundsundersøgelser, miljøundersøgelser og kontrolundersøgelser i hele Danmark. De er et af de største uafhængige specialfirmaer i Danmark, der beskæftiger sig med geotekniske opgaver og boreteknik i jorden.

Forretningsområde: Underleverandør af konsulentservice til vindmølleindustrien
Aktive partnere: Torben Bjerre-Madsen og Søren Holm (tidl. partner)
Ejerandel: 39%
Investeringstidspunkt: 2010

SCADA International er et løsningsdrevet team af dygtige medarbejdere, der tilbyder konsulentløsninger og specialiserede applikationsløsninger indenfor SCADA systemer til den vedvarende energi sektor.

Forretningsområde: Franchise iskoncept
Aktive partnere: John-Ole Hansen, Finn Rosenthal og Jan Frank Steenhard (tidl. partner)
Ejerandel: 81%
Investeringstidspunkt: 2010

Paradis er en dynamisk og innovativ franchisevirksomhed, der har specialiseret sig indenfor salg af friskproduceret kvalitets-is. Deres varemærke er frisk og cremet is, som produceres og sælges hver dag fra isbutikker rundt om i Danmark, Sverige og USA.

Afsluttede investeringer

Fin-tek
Fin-tek Maskinfabrik en underleverandør af højpræcisionskomponenter til større industrielle kunder som Siemsens, Vestas og Welltec – med metalforarbejdede emner, som en vital del af det endelige produkt. Afviklet i 2016.

Ergolet
Ergolet udvikler mobilitetsløsninger og løftesystemer særligt til plejehjem og hjemmepleje. EC investerede i 2013 og overtog en ejerandel på 40%.

SmallWorld By Marlip
Selskabet producerer konceptmøbler til baby- og børneværelser. Aktiviteterne blev overdraget til en nyt konsortium anført af ledende medarbejdere i november 2010.

Primodan
Primodan fremstiller og installerer fylde- og lukkemaskiner til flydende og halvflydende mejeriprodukter såsom hvid ost, youghurt, magarine og is. Investeringen i Primodan blev solgt til tidligere Executive Capital partner Søren Midtgaard i juni 2015.

Kids Retail of Denmark ApS
Selskabet var franchisetager for Hamleys-forretninger i Norden og drev desuden to børnetøjs-butikker. Executive Capitals ejerskab af selskabet var 33%.

JDL/X-con A/S
Selskabet arbejdede med serieproduktion af modulært byggeri særligt rettet mod almennyttigt- og ældreboliger. Selskabets aktiviteter blev afviklet i december 2010.

Labofa
Selskabet er leverandør af kontorstole og stole til undervisningsmarkedet. Pr. 18. september 2014 er selskabet solgt til Holmris-koncernen.