Finn M. Rosenthal

Konceptualisering, salg og markedsføring

Finn Rosenthal var blandt de første, der så vigtigheden og perspektiverne i, at virksomheder skal holde deres medarbejdere sunde og glade. Han stiftede i sin tid Medicinsk Testcenter som specialiserede sig i at give ledere og medarbejdere helbredscheck. Medicinsk Testcenter blev i 2005 købt af Falck og i dag er Finn bl.a. aktiv investor og partner i Executive Capital.

Finn er uddannet i fysiologi og historie fra Københavns Universitet. Det var denne baggrund, der i 1990 gav ham ideen og kompetencerne til Medicinsk Testcenter. Virksomheden var den første i landet til at tilbyde virksomheders erhvervsledere et helbredcheck. Disse checks kunne opdage potentielle helbredsproblemer i opløbet til stor gevinst for både virksomhed, som kunne holde raske medarbejdere glade og produktive, og medarbejdere, som fik sparring på helbred samt tryghed. Denne form for medarbejderpleje blev mere og mere populær bland virksomheder op gennem 90’erne og Medicinsk Testcenter med Finn Rosenthal som eneejer voksede støt.

I 2005 så Falck perspektiverne i at kunne inkludere helbredschecks til deres erhvervskunder samt tilbyde ”Hurtig Udredning” og købte Medicinsk Testcenter, hvorved Falck Healthcare blev etableret. Finn fortsatte som udviklingsdirektør i Falck, mens han sideløbende kastede sig over en række aktive investeringer, blandt andet gennem Executive Capital.

Blandt andet var Finn med i konsortiet i EC’s afsluttede investering i Labofa og han er medinvestor i Paradis Is, ligesom han er franchisetager af en række Paradis Is-butikker i Nordsjælland. Derudover har Finn investeret i Rungsted Ishockey, hvor han er majoritetsaktionær. Finn har været partner i Executive Capital siden 2008.

Investeringer

Kompetencer:  Entreprenør, konceptualisering, salg/marketing

Brancher: Healthcare, Retail, underholdning

Investeringserfaring:  Gennem EC: Paradis Is og Labofa

Fritidsinteresser: Ishockey, fodbold, lystfiskeri, skak